Behandlingar

Massageutbud

Deep-Tissue Massage

Deep tissue-massagen är en mer djupgående behandling som kan ses som en hårdare variant av den klassiska svenska massagen. Den är effektiv för dig som tränar mycket, eller om du har mycket stela muskler och spänningar.

Taktil Massage

Vid taktilmassage så sker beröringen i ett jämnt och lugnt tryck och följer ett medvetet rörelsemönster. Strykningarna ska inge trygghet och säkerhet. Genom att röra huden på detta medvetna sätt aktiveras oxytocinsystemet i kroppen.

Medicinsk Massage

Denna djupverkande massage lokaliserar eventuella skador, muskelsvaghet, stelhet och muskelknutor. Behandling och undersökning begränsas inte bara till muskler utan inkluderar även senor, fästen och muskelhinnor. Vid behov ingår också triggerpunktsbehandling och töjning av förkortade muskler.

Egyptisk Massage

Den egyptiska massagen fokuserar på att frigöra energier i hela kroppen genom zonterapi, muskelmassage, stretchning och ansiktsmassage. Genom att aktivera hela kroppen ökar blodcirkulationen, vilket hjälper kroppens naturliga återhämtning.

Antistress Massage

En mjukare variant av den klassiska massagen är antistress-massagen. Den passar dig som har spänningar, huvudvärk eller muskelsmärtor som framför allt är stressrelaterade. Fokus ligger på att skapa en harmonisk avslappning, och välgörande oljor hjälper dig att komma i balans.

Klassisk Svensk Massage

Vid klassisk svensk massage använder massören teknikerna strykning, knådning, böjning och vibration. Fokus är att mjuka upp spända muskler och att ge en effektiv avslappning som varar länge. Massagens hårdhet kan varieras efter smak och behov.